Selected:

RUSSELL HOBBS WINDSOR Kettle & Toaster Set - Black

RM700.00 RM350.00

Sale!

RUSSELL HOBBS WINDSOR Kettle & Toaster Set – Black

RM700.00 RM350.00

RUSSELL HOBBSWINDSORTOASTER
Defrost function Yes
Reheating function Yes
Mid-cycle cancel Yes
Removable crumb tray Yes
Adjustable-width slots Yes
Variable browning Yes
Other features – Independent controls for each toasting carriage
– Illuminated variable browning settings
.
RUSSELL HOBBSWINDSOR JUG KETTLE
Power: 3000 W
Capacity: 1.7 litres
Water level indicator
360-degree rotational base
Anti-limescale filter
LED indicator Yes
Water level indicator Yes
Number of cups indicator Yes
Concealed element Yes
Anti-limescale filter Yes
Safety features Boil dry protection
Easy-fill spout No
Cordless No
360° rotational base Yes

In stock

SKU: RH-KT-W-B Categories: ,

Description

BUKAN SEKADAR MASAK ROTI & AIR SHJ. CANGGIH, MODEN, CUN MELECUN MERANGKAP DECO DAPUR SKALI. JENAMA UK YG PALING DIPERCAYAI.
.
Hampir 60 thn dh brand Russell Hobbs ni jual toaster & kettle. Antara trusted brand kat UK. Kalau korang nak set toaster kettle yg canggih, moden, berkualiti dan English-styled. Inilah jawapan nya.
.
Bakar 2 atau 4 keping roti sekali jalan, mudah dan cepat… Kalau korang simpan roti dlm freezer ke atau dlm peti sejuk, boleh defrost atau panas balik roti tu. Suka roti hainan yg tebal tu pun boleh masak dlm toaster ni psl dia wide slot.
.
Kettle yg cun sedondon dgn toaster mmg susah nk cari yg berbaloi2. Kettle ni masak air cepat je. Nak tuang air pun ok, takde tumpah2 kettle mcm biasa. 6 cawan air sekali masak, cukup utk hidangan tetamu yg datang.
.
RUSSELL HOBBS WINSDOR KETTLE & TOASTER SET.
(AVAILABLE COLOR : BLACK)

Additional information

Weight 5 kg
Dimensions 30 × 30 × 50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Close Menu
×
×

Cart